1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare subliniaza obligatiile si drepturile ambelor parti intre platforma dbsport.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor dbsport.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet dbsport.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor dbsport.ro.

Furnizorul are dreptul de a modifica sau a completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa expunerea acesotra pe site-ul web.

dbsport.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru exactitatea informatiilor furnizate de terte parti, inclusand descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, va recomandm sa verificati datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din dbsport.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si dbsport.ro nu este responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Termenii acestia furnizeaza accesul si folosirea serviciilor dbsport.ro si servesc drept acord legal intre dvs. si dbsport.ro. Prin accesarea dbsport.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor dbsport.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de aplicatii software sau proceduri care ar putea avea sau au un impact negativ in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si trimiterea de informatii

dbsport.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. In acelasi timp, utilizatorul poate retrage consimtamantul in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana ce utilizeaza site-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, sisteme software sau alte proceduri care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii website-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe website. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu este responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora pe website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: admin{@}dbsport.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.