Asta mai lipsea: secundul echipei de volei CSM Târgoviște, la PARIURI în treningul echipei

1  La nici 24 de ore după înfrângerea de la Blaj, 1-3 cu Alba, unul dintre antrenori sârbi ai echipei de volei CSM Târgoviște, secundul Zeljko Bulatovic, a fost surprins într-o casă de pariuri aflată în vecinătatea sediului clubului târgoviștean. Îmbrăcat în treningul de prezentare al echipei târgoviștene, Bulatovic a petrecut multe minute în casa de pariuri, lăsând senzația că mai întâi a ridicat banii pe câteva bilete câștigătoare, apoi a înmânat operatorului codurile pentru a plasa noi pariuri. De altfel, și atitudinea operatorului a fost una prietenoasă, semn că Bulatovic este un obișnuit al casei de pariuri din centrul municipiului Târgoviște.

DBsport.ro a solicitat poziția oficială a Federației Române de Volei, în contextul în care la fotbal s-a declanșat un scandal imens după ce Marius Șumudică a fost prins pariind online, fapt pedepsit de regulamentele LPF și FRF. “La noi încă nu e interzis ca oficialii sau sportivii echipelor să meargă în casele de pariuri. În curând, însă, odată cu înființarea Ligii Profesioniste, se vor schimba lucrurile. Nu știu ce să vă spun mai mult deocamdată”, ne-a declarat secretarul general al FR Volei, Constantin Ispas. De notat că meciul de la Blaj, Alba – CSM 3-1, a fost atât în oferta caselor de pariuri offline, cât și în modulul live al celor online. CSM Târgoviște a câștigat primul set și le-a pierdut pe următoarele trei, o desfășurare identică având și partida din tur, de la Târgoviște.

“Mai e ceva de comentat? O să îi cer un punct de vedere d-lui Bulatovic “ – Ciprian Iugulescu, președinte Chindia Târgoviște

Foto: captură MDI TV

GALERIE FOTO:

4

2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *